BatArtworks sign logo

WERKWIJZE & PRIJZEN

BatArtworks is gespecialiseerd in muurschilderingen, voornamelijk met spuitbus maar ook met gemengde technieken zoals met o.a. kwast en stift. Alles wordt met de hand gecreëerd en wij werken altijd met de stelregel “kwaliteit boven kwantiteit”.

 

Van concept tot realisatie

Graffiti schildering werkwijze

Concept
Een muurschildering is persoonlijk, duidelijke afspraken en goed overleg zijn van groot belang voor een gewenst resultaat. Tijdens het eerste contact worden de mogelijkheden bekeken en de wensen besproken.

Wij vragen u om een aanbetaling van € 100,- te doen, bij schilderingen boven de €1500,- een percentage van 10% nadat uw wensen bekend zijn, zodat wij kunnen beginnen met schetsen. Wilt u nog wat aanpassen in de schetsfase dan is dat natuurlijk mogelijk. Komt het concept overeen met uw wensen dan beginnen wij met de realisatie.

Uitvoering
Na goedkeuring (en eventuele aanpassingen) van het ontwerp wordt een afspraak gemaakt voor de uitvoering. Kleinere opdrachten kunnen vaak binnen een dag of dagdeel worden uitgevoerd. Voor grotere projecten zal er een planning over verschillende dagen nodig zijn. BatArtworks beschikt over een netwerk van uitstekende artiesten, designers, fotografen en andere creatieven zodat grote projecten/campagnes op een efficiënte manier kunnen worden aangepakt.

van het werken met spuitverf (spuitbussen) is de snelheid waarmee de verf kan worden aangebracht en de sneldrogende werking ervan. Tijdelijke nadelen zijn geurverspreiding door verfdamp en drijfgassen en het neerdalen van stofdeeltjes.

Ondergrond
Bij het werken op buitenwanden is het zeer belangrijk een goede ondergrond te creëren, dit zorgt voor een goede hechting van de verflaag, wat resulteert in duurzaamheid van de muurschildering. Het afwerken met een lak- of coating beschermt de muurschildering tegen weersinvloeden. Het kan ook worden gebruikt om het verwijderen van ongewenste graffiti gemakkelijker te maken. Ook binnenshuis dient de muur gereinigd en stofvrij te zijn, eventueel voorzien van een nieuwe laag muurverf (Realisatie op behang raden wij sterk af).

Snelheid
Het grote voordeel van het werken met spuitverf (spuitbussen) is de snelheid waarmee de verf kan worden aangebracht en de sneldrogende werking ervan. Tijdelijke nadelen zijn geurverspreiding door verfdamp en drijfgassen en het neerdalen van stofdeeltjes.

Ventilatie
Ventilatie van de ruimte wordt tijdens werkzaamheden beperkt om te voorkomen dat geurverspreiding direct in andere ruimtes plaatsvindt. Raadzaam is om na beëindiging van de werkzaamheden de ruimte voldoende te ventileren, hiermee is de meeste geurvorming na enkele uren sterk verminderd of verdwenen.

PRIJZEN

De meeste gestelde vraag is; Wat kost nou zo een muurschildering of schildering op maat? Deze vraag is niet makkelijk te beantwoorden. Alles wat BatArtworks maakt is origineel & custom made en vereist daarom bij iedere opdracht een andere aanpak qua ontwerp en realisatie.

De prijs hangt ook veel af van de grootte, locatie en complexiteit van het ontwerp. Neem voor een exacte prijsopgave contact met ons op. Wees het liefst zo specifiek mogelijk over wat er beschilderd/bespoten moet worden (en wat uw budget is), indien mogelijk met foto’s.

ENKELE PRIJZEN
Hand painted kleding en schoenen vanaf € 150,-

Canvas art
Urban art klein op canvas 50x70cm vanaf € 250,-
Urban art medium op canvas 80x120cm vanaf € 500,-
Urban art groot op canvas 100x120cm vanaf € 700,-
Portret klein op canvas 50x70cm vanaf € 400,-
Portret medium op canvas 80x120cm vanaf € 650,-
Portret groot op canvas 100x120cm vanaf € 900,-

Muurschildering
Kinderkamer schildering vanaf € 300,-
Zakelijke muurschildering & brand design op aanvraag

Betaling
BatArtworks hanteert een voorschot van 50% van het totaal te betalen bedrag. Dit mede om een gedeelte van de kosten van materiaal te dekken. Het resterende bedrag wordt betaalt als de opdracht afgerond is.
Bankgegevens:
BatArtworks
NL83 INGB 0006 8879 51

 

Tot slot
Uiteindelijk zorgt BatArtworks, met zijn oog voor detail, dat het artwork/design perfect aansluit bij de desbetreffende persoon of het merk/bedrijf. Tevens dat het in de hoogste kwaliteit gerealiseerd wordt en dat u er vele jaren plezier van zal hebben.

WERKWIJZE & PRIJZEN - BatArtworks