BatArtworks sign logo

INTERIEUR INSPIRATIE

Interieur inspiratie voor een visuele impact van een ruimte, sterk en innovatief. Creëer een blikvanger, een wow-effect met één element. ‘Het is beter om meer aandacht te besteden aan één ruimte, een muur, plafond of bar, dan een beetje hier en een beetje daar te restylen. Spat er iets uit, dan kunnen dat storytelling-items worden. Ze worden de kenmerken voor je merk en zaak. Toon lef, durf en denk groot. Met creativiteit en verbeelding zoals urban,- graffiti,- en street art kom je een heel eind.

Waar is urban,- graffiti,- en street art allemaal op toepasbaar? De mogelijkheden zijn eigenlijk onbegrensd en word in veel branches al toegepast zoals horecagelegenheden, clubs, sportscholen, hotels, office ruimtes en nog veel meer. Hoewel het STREET art heet en eigenlijk ook op straat hoort wordt het meer en meer binnenshuis gewaardeerd, ook wordt het steeds meer ingezet voor o.a. openingen, brand activation, reclamecampagnes en evenementen. Mensen zijn in dit digitale tijdperk steeds meer geïnteresseerd in de rauwe,- puurheid en onbegrensde stijl van de straat. Ook wij begonnen op straat en stonden aan de basis van graffiti/street art in Nederland begin jaren ’80.

Een groot voordeel is dat het voor niet al te hoge prijzen gerealiseerd kan worden, dit in vergelijking tot de traditionele kunst. Street Art is breed inzetbaar en is niet alleen mooi, maar je kan er ook heel goed een boodschap in kwijt. Daarnaast kan deze kunstvorm je ook positief beïnvloeden door de juiste sfeer en setting neer te zetten. Bekijk wat interieur inspiratie hieronder.

Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk zoals Street/Urban Art op kleding, vervoer, events en meubelen.
Nieuwsgierig hoe wij het kunnen toepassen op uw bedrijf of woning?
Mail, whatsapp of bel 06 294 798 65 voor meer informatie.

“We bring outstanding street art inside.”

INTERIEUR INSPIRATIE voor horeca, hotel, sportschool, office en meer